Malé ohlédnutí za pražskou výstavou

13.10.2019 13:56

Výstava v Toucově Dvoře je úspěšně za námi. Jako již každoročně byla spojena s maloupražskou výstavou močátek, návštěvníci mohli vidět také expozici králíčků, zvířátka ze spolku Bajan z.s. a seznámit se s charitativním a environmentálním projektem Jsem součástí přírody Pro děti bylo přichystáno pískování obrázků, které mělo úžasný úspěch. Již tradičně si milovníci domácích mazlíčků mohli pro své poklady nakoupit nádherné pelíšky od úžasné Markétky nebo nějakou tu dobrotu pro ježečka v podobě červíků apod. 

Velký dík patří sponzorům výstavy, především pak generálnímu spozoru - firmě Asan, která věnovala nádherné ceny a po celou dobu výstavy udržovala ježečky, morčátka a králíčky v čistotě pomocí její skvělé podestýlky. Děkujeme mnohokrát! 

Úžasní byli také všichni vystavovatelé, kteří přivezli do Prahy celkem 65 ježečků i přes několika set kilometrovou vzádlenost. Moc děkujeme za Vaši vstřícnost, trpělivost a milou náladu. Ježečci soutěžili celkem v sedmi kategoriích v nichž některých byla opravdu vysoká konkrence. Gratulujeme všem výhercům a doufáme, že se zase příští rok sejdeme v Toulcově Dvoře - 3. 10. 2020 se na Vás budeme opět těšit!

Zároveň již teď pro Vás ve spolupráci s chovatelkou Magdalénou Rudolfovou z chovatelské stanice JAB Pod Jabloní připravujeme další výstavu - tentokráte v Brně v předvánočním čase 7. 12. 2019. Přihlášky na výstavu jsou již spuštěny - doporučujeme včasné přihlášení, jelikož počet míst je omezený. 

Pokud se Vám nepodařilo výstavu v Praze navštívit můžete její atmosféru nasát prostřednictvím fotografií, které naleznete na záložce Akce pořádané klubem - fotogalerie.